Gratis dakinspectie

24/7 bereikbaar

10 jaar garantie

snel bij u aan huis

Dakdekker Vlijmen

Vakkundig en betrouwbaar

Als u op zoek bent naar een dakdekker Vlijmen, dan kunnen wij u verschillende diensten aanbieden om uw dak in optimale staat te brengen of te onderhouden. Enkele mogelijke taken die onze dakdekker kan uitvoeren, zijn onder meer:

 • Dakreparatie: Als uw dak beschadigd is door bijvoorbeeld storm, lekkage of slijtage, kan onze dakdekker het repareren om verdere schade te voorkomen.
 • Dakinspectie: Onze dakdekker Vlijmen kan uw dak inspecteren om eventuele problemen vroegtijdig op te sporen voordat ze groter worden en duurder om te repareren.
 • Dakonderhoud: Regelmatig onderhoud van uw dak kan de levensduur verlengen en problemen voorkomen. Dit kan onder meer het reinigen van goten, inspecteren van dakbedekking en het herstellen van kleine gebreken omvatten.
 • Dakrenovatie: Als uw dak verouderd is of niet meer voldoet aan uw behoeften, kan onze dakdekker helpen bij het renoveren van het dak, inclusief het vervangen van dakbedekking, dakgoten, isolatie en meer.
 • Dakisolatie: Het verbeteren van de isolatie van uw dak kan helpen om energiekosten te verlagen en het comfort in uw huis te verbeteren. Onze dakdekkers kunnen verschillende isolatiematerialen installeren om aan uw behoeften te voldoen.

Het exacte aanbod van diensten kan variëren afhankelijk van uw specifieke behoeften. Het is altijd een goed idee om contact op te nemen met onze dakdekker Vlijmen om een offerte aan te vragen en te bespreken welke services wij kunnen bieden om aan uw wensen te voldoen.

Gratis adviesgesprek

Vraag direct gratis advies aan van onze ervaren dakdekker Vlijmen. Bel direct 06 – 4454 5955 of vul ons contactformulier in.


Dakdekker Vlijmen helpt bij problemen aan uw dak

Heeft u een nieuwe laag bitumen dakbedekking / dakleer nodig in Vlijmen? Solide Dakservice is gespecialiseerd in het verwerken van bitumen dakbedekking. Twijfelt u of bitumen dakbedekking de juiste keuze is voor uw dak? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag als Dakdekker Vlijmen verder met advies op maat!

Dakdekker Vlijmen

Onze dakdekker is dé dakspecialist van Vlijmen, zo kan Solide Dakservice omschreven worden. Jaarlijks helpen wij diverse particulieren en bedrijven bij problemen aan hun dak.

Onze vakkundige dakdekker in Vlijmen is specialist in elk dak. Wij bieden altijd eerst een gratis dakinspectie aan. Na de dakinspectie kunnen wij een duidelijk beeld schetsen van de  problemen en wat de oplossingen zijn.

Van inspectie tot uitvoering, maar ook gratis advies over de mogelijkheden. Lees snel verder over onze diensten die wij met onze dakdekker Vlijmen aanbieden!

Kortom, onze dakspecialisten zijn experts op het gebied van alles wat met daken te maken heeft, van installatie tot reparatie en onderhoud, en spelen een essentiële rol bij het beschermen van gebouwen tegen weersinvloeden en het handhaven van structurele integriteit.

Dakdekker Vlijmen
Dakdekker Vlijmen

Diensten Dakdekker Vlijmen

De dakwerkzaamden die wij in Vlijmen uitvoeren omvatten alle soorten dakreparaties en dakrenovaties en het aanleggen van compleet nieuwe daken. Heeft u een vraag, aarzel dan niet om die te stellen aan onze dakdekkers. Wij zullen u gratis en vrijblijvend informeren wat onze dakdekkers voor u kunnen betekenen. We geven u een indicatie van de kosten en uitvoering. Onze dakdekkers diensten zijn onder te verdelen in:

 • Dakrenovatie
 • Dak vervangen
 • Dakbedekking
 • Dakreparatie
 • Daklekkage detecteren

Dakrenovatie Vlijmen

Het laten renoveren van uw dak kan de goedkoopste oplossing zijn. De staat van het dakbeschot bepaalt wat de mogelijkheden zijn. Laat onze dakspecialist in Vlijmen controleren wat de staat is van het dakbeschot en de panlatten. Na een gedegen dakinspectie kan de dakrenovatie plaats gaan vinden.

Compleet nieuw dak

Het plaatsen van een compleet nieuw dak door onze dakdekker Vlijmen is de meest uitgebreide dienst die wij aanbieden. Om een nieuw dak in Vlijmen te plaatsen hebben wij de juiste dakdekkers in dienst. Maar op het moment dat een dakrenovatie van het oude dak mogelijk is, dan zullen wij dat adviseren.

Dakdekker Vlijmen
Solide Dakservice

Dak vervangen in Vlijmen

Het vervangen van een compleet dak is een dure aangelegenheid. In sommige gevallen is het de enige optie en die voeren wij dan ook graag voor u uit. Bij een compleet nieuw dak kan er meteen gebruik gemaakt worden van de nieuwste methodes en dakisolatie.

Voor de uitvoering zullen wij een uitgebreide dakinspectie doen om een goed beeld van uw dak te krijgen. Na een gesprek zullen wij tot een offerte komen en hier kunt u op uw gemak naar kijken.

Wanneer u akkoord geeft is het onze taak als dakdekker Vlijmen om het dak vervangen op de gewenste datum in te plannen en uit te voeren. Veelal kunnen deze werkzaamheden op korte termijn worden uitgevoerd. In Vlijmen hebben wij 365 dagen per jaar een dakdekker voor u beschikbaar.

Dakisolatie in Vlijmen

Dakisolatie gaat warmteverlies via het dak tegen. Daken kunnen zowel langs de binnenzijde als de buitenzijde geïsoleerd worden. Waar de eerste optie als de ouderwetse manier van isoleren wordt gezien, wint de moderne manier het dak vanaf de buitenzijde isoleren steeds meer aan populariteit.

Voordelen van dakisolatie van een pannendak via de buitenzijde

Voordeel van de dakisolatie via de buitenzijde is dat de binnenkant van de woning in originele staat blijft. Dakisolatie via de buitenzijde kan snel uitgevoerd worden, waarbij de woning gewoon leefbaar blijft. De dakisolatie aan de buitenzijde van het dak biedt tevens een extra beschermlaag aan het dak.

Dakonderhoud in Eindhoven
Dakpannen vervangen met damp open folie in Bilthoven

Daklekkage? Laat uw dak repareren door onze dakdekker Vlijmen!!

Is er sprake van een daklekkage? Twijfel dan geen moment en neem snel contact met ons op. Wij sturen binnen zeer snel een ervaren dakdekker langs om het probleem te verhelpen. Wanneer u te lang wacht, is de kans op gevolgschade aanzienlijk groter.

Bent u niet zeker van de daklekkage status, neem dan gerust contact met ons op. Het is beter om een keer te veel te bellen dan 1 keer te laat. 

Daklekkage bij een hellend dak

Voor een hellend dak is vaak de oorzaak (meerdere) verschoven of kapotte dakpannen of een verstopte dakgoot. Meestal ontstaat de schade na een flinke storm of fikse regenbui. Wanneer 1 of enkele dakpannen verschuiven of in zijn geheel van het dak vallen, geeft dit het water een vrije doorgang naar binnen.

Daklekkage bij een plat dak

De oorzaak bij een daklekkage bij een plat dak is veelal de slechte afwerking of loslatend verouderd bitumen dakbedekking in Geldrop. Wanneer er een lichtkoepel moet worden gemaakt, is het belangrijk om deze waterdicht rondom af te sluiten. Er dient maar een klein gaatje te zijn en het water vind zich snel een weg naar binnen. Met als resultaat een nat plafond, vol met kringen en al snel een beschimmeld plafond.

Dakdekker Eindhoven
Solide Dakservice Gratis dakinspectie

Dakdekker Vlijmen

Een dakdekker is gespecialiseerd is in het ontwerpen, bouwen, repareren en onderhouden van daken. Zijn taak kan onder meer omvatten:

 • Dakinspecties: Onze dakdekker voert grondige inspecties uit om de algehele conditie van een dak te beoordelen, inclusief het identificeren van eventuele schade, lekkages, of structurele problemen.
 • Dakreparaties: Als een dak beschadigd is, kunnen onze dakdekkers reparaties uitvoeren om de integriteit van het dak te herstellen. Dit kan het vervangen van beschadigde shingles, het repareren van lekkages, of het repareren van beschadigde dakgoten omvatten.
 • Dakvervanging: In sommige gevallen kan het dak zo beschadigd zijn dat het volledig moet worden vervangen. Dakdekkers kunnen het oude dak verwijderen en een nieuw dak installeren dat voldoet aan de bouwvoorschriften en de behoeften van de klant.
 • Dakonderhoud: Om de levensduur van een dak te verlengen en problemen te voorkomen, kunnen onze dakdekkers periodiek onderhoud uitvoeren. Dit kan het reinigen van goten, het verwijderen van vuil en puin van het dakoppervlak, en het controleren op tekenen van mogelijke problemen omvatten.
 • Dakisolatie en ventilatie: Dakdekkers kunnen ook advies geven over en het installeren van isolatiemateriaal en ventilatiesystemen om de energie-efficiëntie van een gebouw te verbeteren en condensatie- en vochtproblemen te voorkomen.

Kortom, dakdekkers zijn experts op het gebied van alles wat met daken te maken heeft, van installatie tot reparatie en onderhoud, en spelen een essentiële rol bij het beschermen van gebouwen tegen weersinvloeden en het handhaven van structurele integriteit.

Wij plaatsen alleen bitumen dakbedekkingen van de hoogste kwaliteit en de beste merken

Detectie van de daklekkage door onze dakdekker Vlijmen

 • De eerste stap voor het oplossen van een daklekkage is het vinden van de oorzaak. Soms is het mogelijk om vrij snel de plek zien. Alleen in andere gevallen is het minimaal en zullen wij extra apparatuur inzetten. Het detecteren van het lek is dan ook specifieke dienst en los van een reparatie uit te voeren.

Dakreparatie door onze dakdekker

 • Vervolgens nadat het lek is gevonden is natuurlijk het repareren van het dak. Onze dakdekkers zijn vakkundig en zeer ervaren in dakreparaties. Dit zorgt ervoor in een snelle op geloste daklekkage. Een dakreparatie in Vlijmen is altijd binnen 24 uur uit te voeren! 

Het aanbrengen van bitumen dakbedekking door onze dakdekker

 • Bitumen dakbedekking wordt altijd geleverd op rollen. Op uw dak worden deze rollen dakbedekking dan uitgerold en aangebracht vaak op een van te voren aangebrachte onderlaag. Deze manier om bitumen dakbedekking aan te brengen noemen we ‘warme hechting’ methode waarbij gewerkt wordt met een gasbrander. Bij deze methode smelt het materiaal gedeeltelijk waardoor het enorm goed aan de ondergrond van uw dak kan hechten. Onze Dakdekker Vlijmen helpt u snel.

Wat is bitumen dakbedekking?

 • Bitumen dakbedekking is de meest gebruikte dakbedekking voor met name platte daken. Bitumen dakbedekking wordt dan ook wel dakleer genoemd en is een substantie vervaardigd uit aardolie. In de praktijk wordt het gemaakt van gemodificeerde bitumen welke zorgen voor betere eigenschappen van het materiaal. Daarnaast is dit product mede hierdoor een stuk duurzamer en beter bestand tegen temperatuurschommelingen dan andere soorten dakbedekking. Bitumen dakbedekking heeft een lange levensduur van wel 25  jaar. Al is de levensduur uiteraard voor een groot deel afhankelijk van hoe u het materiaal onderhoudt en de kwaliteit van het aangebrachte merk.

Waarom kiezen voor bitumen dakbedekking?

 • De belangrijkste reden om te kiezen voor bitumen dakbedekking is dat het zorgt voor een volledig waterdichte bedekking en bescherming van uw dak. Mits op de juiste wijze aangebracht uiteraard. Echter zijn er daarnaast nog meer redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor het aanbrengen van bitumen dakbedekking. 
 • Deze zetten we hieronder graag voor u op een rij:
 • Waterdichte bedekking van uw dak
 • Reparaties zijn vaak snel en eenvoudig uit te voeren
 • Relatief goedkoop vergeleken bij andere materialen
 • Vervangen van verouderde versleten bitumen dakbedekking is een eenvoudig proces
 • Bitumen dakbedekking kan prima op isolatie gemonteerd worden

Bitumen dakbedekking met of zonder leislag?

 • Bitumen dakleer is tot slot ook beschikbaar met en zonder leislag. Kort gezegd is deze leislag een strooisel van fijngemalen leisteen dat als toplaag op de bitumen dakbedekking wordt gebruikt. Bitumen dakbedekking mét leislag is dan ook nog beter beschermd tegen vocht en UV-straling dan bitumen dakbedekking zonder leislag.

Kan nieuwe bitumen dakbedekking over de oude bitumen dakbedekking?

 • Nieuwe dakbedekking over de oude is alleen mogelijk bij platte daken. Het fijne aan bitumen is dat het een enorme kleefkracht heeft. Doordat de oudelaag blijft liggen, is de dakdekker veel sneller klaar en dat zie je natuurlijk terug in de kosten.
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?