Gratis dakinspectie

24/7 bereikbaar

10 jaar garantie

snel bij u aan huis

Dakreparatie

Een storm kan flinke schade aan uw dak aanrichten

Een  kapot dak door bijvoorbeeld een storm veroorzaakt al snel meer schade aan bijvoorbeeld de onderliggende dakisolatie. Door het lekkende water kan ook  houtrot optreden en  hierop volgend schimmelvorming tot gevolg hebben.

Een daklekkage is dus erg vervelend en kan dus voor flinke schades en onkosten zorgen. Daarom is het belangrijk dat u een daklekkage zo snel mogelijk laat herstellen. Solide Dakservice is specialist in het oplossen van daklekkages op een plat dak en op een hellende pannendak. Heeft u last van een daklekkage? Bel dan direct naar ons of vul ons contactformulier in voor gratis advies op maat.

Gratis dakinspectie en offerte

Bel direct 06 – 4454 5955 of vul het aanvraagformulier in.


Solide Dakservice helpt bij schade aan uw dak door een dakreparatie

Een storm kan flinke schade aan uw dak aanrichten zoals dakpannen of een daknok die naar beneden zijn gevallen als gevolg van de dezelfde storm. Wanneer er niets aan gedaan wordt kan de gevolgschade snel toenemen.

Een  kapot dak door bijvoorbeeld een storm veroorzaakt al snel meer schade aan bijvoorbeeld de onderliggende isolatie. Door het lekkende water kan ook houtrot en/of schimmelvorming tot gevolg hebben.

Uw gehele dak en ook de inboedel die onder het dak staat, kunnen schadeposten worden. Solide Dakservice is in geval van stormschade snel bij u ter plaatse en zal snel de storm schade repareren!

Dakreparatie om vervolgschade van een daklekkage voorkomen

Meld uw daklekkage zo snel mogelijk na ontdekking, of het nu gaat om een kleine of grote lekkage. Door ons tijdig in te seinen voorkomt u namelijk meer schade en houdt u uw kosten zo laag mogelijk.

Wanneer is een dakreparatie noodzakelijk?

Ziet u één van de volgende problemen in de ruimte onder het dak, dan is het tijd om snel in actie te komen:

  • Daklekkage in de vorm van lekkend water
  • Schimmelvorming
  • Een vochtige of klamme ruimte onder het dak
  • Geelachtige plekken op plafond of wand

Ziet u u één van deze problemen? Neem dan contact op met Solide Dakservice om de daklekkage op te sporen en deze snel te repareren.

Lekkage opsporen

De dakbedekking op het dak of het nu een bitumen dakbedekking of pannendak is is één van de meest lekkage gevoelige onderdelen van uw woning. Bij een langdurige lekkage kan dit zelfs de houten constructie onder het dak aantasten, zoals uw boeiboord of dakbeschot. Dit wilt u uiteraard voor zijn. Onze ervaren dakdekkers weten hoe een lekkage op te sporen en te repareren. Met onze kennis van pannen daken en bitumen daken sporen wij daarom snel de lekkage op.

Detectie bij een kleine lekkage

Een kleine lekkage aan het dak is soms zeer lastig te vinden. Waar komt het water nu precies naar binnen? Door middel van lekdetectie kan onze dakdekker in de meeste gevallen de plaats van het lek snel opsporen en ook de oorzaak van het lek vaststellen. Zodra dat is gelukt is dakreparatie uiteraard de volgende stap.

Waarom kiezen voor de dakdekkers van Dekkers Dakbedekking?

  • Gratis dakinspectie
  • Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten ­
  • Concurrerende prijzen
  • Uitgebreid pakket aan daklekkage service van daken en dakgoten
  • Dakonderhoud
  • Specialist in dakreparatie

Onze dakdekkers inspecteren uw platte dak, pannendak of de dakgoot voor een passend aanbod. In deze offerte nemen wij ook meteen de gebruikte dakreparatie producten mee.

Hoe lossen wij een daklekkage op?

U heeft dus last van een daklekkage? Maak u geen zorgen, want onze ervaren dakdekkers achterhalen de oorzaak van de lekkage snel en kunnen vervolgens snel de juiste reparatie uitvoeren. Wij voeren deze dakreparatie uit met hoogwaardige materialen. Hierdoor bent u zeker van een waterdicht dak. Op het moment dat u voor ons kiest hoeft u zich geen zorgen te maken om de kosten. Wij bieden namelijk gratis dakinspecties aan, waarna u vervolgens gratis advies krijgt over de vervolgstappen. Bij akkoord gaan wij de werkzaamheden snel uitvoeren.

Lekkage voorkomen

Het is belangrijk om te weten hoe u een daklekkage kunt voorkomen. Zorg dat uw dak goed onderhouden wordt. Regelmatig een dakinspectie (laten) uitvoeren zorgt ervoor dat u goed inzicht heeft in de conditie van uw dak. Klein onderhoud aan het dak, en geregeld reinigen, kunnen veel van de dak problemen verhelpen. Hiermee voorkomt u grootschalig onderhoud. Tevens kunt u zo de levensduur van het dak aanzienlijk verlengen. Heeft u dan toch een daklekkage en lukt het niet deze zelf te verhelpen? Solide Dakservice heeft ruime ervaring in het verhelpen van een daklekkage door middel van dakreparatie.

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?