Gratis dakinspectie

24/7 bereikbaar

10 jaar garantie

snel bij u aan huis

Dak vervangen

Denk dan ook aan dakisolatie om energiekosten te besparen

Uw pannendak vervangen? Solide Dakservice is uw betrouwbare partner in het plaatsen, vervangen of onderhouden van dakpannen op een hellend dak. Met gedegen advies en een uitstekende service zorgen wij er voor dat uw dakpannen goed geplaatst, vervangen of onderhouden worden.

Gratis dakinspectie en offerte

Bel direct 06 – 4454 5955 of vul het aanvraagformulier in.


Solide Dakservice helpt bij het vervangen van uw dak

Onze Dakdekkers vervangen zowel platte daken in combinatie met bitumen dakbedekking als hellende pannendaken.

Het is daarom belangrijk dat dit op de juiste wijze gebeurt. Solide Dakservice is gespecialiseerd het vervangen van uw bitumen dak en/of pannendak. Wij staan voor u klaar.

Dak vervangen

Is uw dak aan vervanging toe? Kies dan voor een nieuw dak. Solide Dakservice heeft veel ervaring met het volledig vervangen een dak.

Wanneer het dak vervangen?

In deze gevallen is het verstandig uw dak volledig te vervangen. Wanneer er ernstige slijtage door veroudering of weersinvloeden is opgetreden kiest u voor een geheel nieuw dak. Wilt u zonnepanelen op uw dak? Laat dan uw dak inspecteren om tegenvallers tegen te gaan binnen afzienbare tijd. Daarom is het wellicht interessant om voor een nieuw dak te gaan.

Dakisolatie bij dakpannen dak vervangen

Bent u toe aan een nieuw dakpannen dak? Denk dan ook om dakisolatie te laten plaatsen. Goede dakisolatie gaat warmteverlies tegen. Dakisolatie zorgt ervoor dat u er een stuk warmer bijzit. De moderne manier het dak vanaf de buitenzijde te isoleren wint steeds meer aan populariteit. Vooral als het dak dan toch word vervangen. Dakisolatie vanaf de buitenzijde brengt een aantal voordelen met zich mee.

Voordelen van dakisolatie dakpannen dak buitenzijde

Dakisolatie langs de buitenzijde kent een groot aantal voordelen. Een belangrijk voordeel van de dakisolatie langs de buitenzijde is het feit dat de binnenkant van de woning onaangetast blijft en er geen ruimte verloren gaat. Dakisolatie langs de buitenzijde kan vrij snel gerealiseerd worden, waarbij de woning onder het pannendak gewoon leefbaar blijft. De isolatielaag is ononderbroken, waarmee er koudebruggen (lekkages voor warme lucht) worden voorkomen. Het isolatiemateriaal aan de buitenzijde van het dak biedt tevens een extra beschermlaag aan de dakconstructie.

Verduurzaming

Uw pannendak vervangen in combinatie met dakisolatie is vooral nu met de torenhoge energiekosten van groot belang, zeker bij de wat oudere huizen. Warmte stijgt altijd omhoog en ontsnapt via het dak naar buiten (25%). Zeker wanneer de isolatie van het dak te wensen overlaat. Er zijn verschillende manieren om het dak te isoleren, langs de binnen- of buitenzijde. 

Dakisolatie langs de buitenzijde brengt diverse voordelen met zich mee en is zowel geschikt voor een plat als een hellend dak. De kosten van dakisolatie kunnen worden gezien als investering, die door besparingen op de energierekening wordt terugverdient. Wilt u besparen op uw energierekening en investeren in goede dakisolatie langs de buitenzijde? Win gerust advies in en vraag om een offerte bij Dekkers Dakbedekking.

Dak vervangen door alle dakpannen te verwijderen en te vervangen door nieuwe dakpannen en tevens meteen het gehele dak van dakisolatie voorzien

Voorbeeld van voor en na werkzaamheden van een aanbouw van een woonhuis met een oud pannendak wat wij hebben vervangen door nieuwe dakpannen. Als dakisolatie is gekozen voor hoogwaardige superfoil folie. Hierdoor hebben deze mensen voor zeer lange tijd geen omkijken meer naar hun pannendak. Het dak vervangen is een omvangrijke klus. Laat deze klus bij voorkeur uitvoeren door de ervaren dakdekkers van Solide Dakservice.

Onze dakdekkers zullen eerst aan de slag gaan met het volledig verwijderen van de oude dakpannen. Ook bij en na het verwijderen van de oude dakpannen de volledige dakconstructie vakkundig worden geïnspecteerd. Dit belangrijke stukje werk is er om nadien (verborgen) gebreken te voorkomen. Eventuele aanpassingen aan de dakconstructie zijn dan gemakkelijk toe te passen daar het dak dan toch open licht. Hieronder de dak werkzaamheden van begin tot eind in beeld gebracht.

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?