Gratis dakinspectie

24/7 bereikbaar

10 jaar garantie

snel bij u aan huis

Dakdekker Eindhoven

Vakkundig en betrouwbaar

Als u op zoek bent naar een dakdekker Eindhoven, dan kunnen wij u verschillende diensten aanbieden om uw dak in optimale staat te brengen of te onderhouden. Enkele mogelijke taken die onze dakdekker kan uitvoeren, zijn onder meer:

 • Dakreparatie: Als uw dak beschadigd is door bijvoorbeeld storm, lekkage of slijtage, kan onze dakdekker het repareren om verdere schade te voorkomen.
 • Dakinspectie: Onze dakdekker kan uw dak inspecteren om eventuele problemen vroegtijdig op te sporen voordat ze groter worden en duurder om te repareren.
 • Dakonderhoud: Regelmatig onderhoud van uw dak kan de levensduur verlengen en problemen voorkomen. Dit kan onder meer het reinigen van goten, inspecteren van dakbedekking en het herstellen van kleine gebreken omvatten.
 • Dakrenovatie: Als uw dak verouderd is of niet meer voldoet aan uw behoeften, kan onze dakdekker helpen bij het renoveren van het dak, inclusief het vervangen van dakbedekking, dakgoten, isolatie en meer.
 • Dakisolatie: Het verbeteren van de isolatie van uw dak kan helpen om energiekosten te verlagen en het comfort in uw huis te verbeteren. Onze dakdekkers kunnen verschillende isolatiematerialen installeren om aan uw behoeften te voldoen.

Het exacte aanbod van diensten kan variëren afhankelijk van uw specifieke behoeften. Het is altijd een goed idee om contact op te nemen met onze dakdekker Eindhoven om een offerte aan te vragen en te bespreken welke services wij kunnen bieden om aan uw wensen te voldoen.

Gratis dakinspectie en offerte

Vraag direct gratis advies aan van onze ervaren dakdekker Eindhoven. Bel direct 06 – 4454 5955 of vul ons contactformulier in.


Dakdekker Eindhoven helpt bij problemen aan uw dak

Heeft u een nieuwe laag bitumen dakbedekking / dakleer nodig in Eindhoven? Dakdekker Eindhoven | Solide Dakservice is gespecialiseerd in het verwerken van bitumen dakbedekking. Twijfelt u of bitumen dakbedekking de juiste keuze is voor uw dak? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag als Dakdekker voor Eindhoven verder met advies op maat!

Dakdekker Eindhoven

De dakdekker Eindhoven ofwel dé dakspecialist van Eindhoven, zo kan Solide Dakservice omschreven worden. Jaarlijks helpen wij meer dan diverse particulieren en bedrijven bij problemen aan hun dak.

Het vinden van een vakkundige dakdekker in Eindhoven is bij ons dagelijkse werk. Wij bieden altijd eerst een gratis dakinspectie aan. Na de dakinspectie kunnen wij een duidelijk beeld schetsen van de  problemen en oplossingen.

Voor allerlei soorten dakwerkzaamheden zijn wij op korte termijn inzetbaar. In het geval van een daklekkage raden wij aan om direct in contact te komen met ons, wij staan 24 uur per dag beschikbaar voor spoedgevallen.

Van inspectie tot uitvoering, maar ook gratis advies over de mogelijkheden. Lees snel verder over onze diensten die wij met onze dakdekker Eindhoven aanbieden!

Dakdekker Eindhoven
Solide Dakservice

Diensten Dakdekker Eindhoven

De dakwerkzaamden die wij in Eindhoven uitvoeren omvatten alle soorten dakreparaties en dakrenovaties en het aanleggen van compleet nieuwe daken. Heeft u een vraag, aarzel dan niet om die te stellen aan onze dakdekkers. Wij zullen u gratis en vrijblijvend informeren wat onze dakdekker Eindhoven voor u kan betekenen. We geven u een indicatie van de kosten en uitvoering. Onze dakdekkers diensten zijn onder te verdelen in:

 • Dakrenovatie
 • Dak vervangen
 • Dakbedekking
 • Dakreparatie
 • Daklekkage detecteren

Dakrenovatie Eindhoven

Het laten renoveren van uw dak kan de goedkoopste oplossing zijn. De staat van het dakbeschot bepaalt wat de mogelijkheden zijn. Laat onze dakspecialist in Eindhoven controleren wat de staat is van het dakbeschot en de panlatten. Na een gedegen dakinspectie kan de dakrenovatie plaats gaan vinden.

Compleet nieuw dak

Het plaatsen van een compleet nieuw dak door onze dakdekker Eindhoven is de meest uitgebreide dienst die wij aanbieden. Om een nieuw dak in Eindhoven te plaatsen hebben wij de juiste dakdekkers in dienst. Maar op het moment dat een dakrenovatie van het oude dak mogelijk is, dan zullen wij dat adviseren.

Dakrenovatie Eindhoven
Solide Dakservice

Dak vervangen in Eindhoven

Het vervangen van een compleet dak is een dure aangelegenheid. In sommige gevallen is het de enige optie en die voeren wij dan ook graag voor u uit. Bij een compleet nieuw dak kan er meteen gebruik gemaakt worden van de nieuwste methodes en dakisolatie.

Voor de uitvoering zullen wij een uitgebreide dakinspectie doen om een goed beeld van uw dak te krijgen. Na een gesprek zullen wij tot een offerte komen en hier kunt u op uw gemak naar kijken.

Wanneer u akkoord geeft is het onze taak als dakdekker Eindhoven om het dak vervangen op de gewenste datum in te plannen en uit te voeren. Veelal kunnen deze werkzaamheden op korte termijn worden uitgevoerd. In Eindhoven hebben wij 365 dagen per jaar een dakdekker voor u beschikbaar.

Dakisolatie in Eindhoven

Dakisolatie gaat warmteverlies via het dak tegen. Daken kunnen zowel langs de binnenzijde als de buitenzijde geïsoleerd worden. Waar de eerste optie als de ouderwetse manier van isoleren wordt gezien, wint de moderne manier het dak vanaf de buitenzijde isoleren steeds meer aan populariteit.

Voordelen van dakisolatie van een pannendak via de buitenzijde

Voordeel van de dakisolatie via de buitenzijde is dat de binnenkant van de woning onaangetast blijft. Dakisolatie via de buitenzijde kan snel gerealiseerd worden, waarbij de woning gewoon leefbaar blijft. De dakisolatie aan de buitenzijde van het dak biedt tevens een extra beschermlaag aan de dakconstructie.

Dakonderhoud in Eindhoven
Dakdekker Eindhoven

Daklekkage? Laat uw dak repareren door onze dakdekker Eindhoven!

Is er sprake van een daklekkage? Twijfel dan geen moment en neem snel contact met ons op. Wij sturen binnen zeer snel een ervaren dakdekker langs om het probleem te verhelpen. Wanneer u te lang wacht, is de kans op gevolgschade aanzienlijk groter.

Bent u niet zeker van de daklekkage status, neem dan gerust contact met ons op. Het is beter om een keer te veel te bellen dan 1 keer te laat. 

Daklekkage bij een hellend dak

Voor een hellend dak is vaak de oorzaak (meerdere) verschoven of kapotte dakpannen of een verstopte dakgoot. Meestal ontstaat de schade na een flinke storm of fikse regenbui. Wanneer 1 of enkele dakpannen verschuiven of in zijn geheel van het dak vallen, geeft dit het water een vrije doorgang naar binnen.

Daklekkage bij een plat dak

De oorzaak bij een daklekkage bij een plat dak is veelal de slechte afwerking of loslatend verouderd bitumen dakbedekking in Eindhoven. Wanneer er een lichtkoepel moet worden gemaakt, is het belangrijk om deze waterdicht rondom af te sluiten. Er dient maar een klein gaatje te zijn en het water vind zich snel een weg naar binnen. Met als resultaat een nat plafond, vol met kringen en al snel een beschimmeld plafond.

Solide Dakservice

Wij plaatsen alleen bitumen dakbedekkingen van de hoogste kwaliteit en de beste merken

Detectie van de daklekkage door onze dakdekker Eindhoven

 • De eerste stap voor het oplossen van een daklekkage is het vinden van de oorzaak. Soms is het mogelijk om vrij snel de plek zien. Alleen in andere gevallen is het minimaal en zullen wij extra apparatuur inzetten. Het detecteren van het lek is dan ook specifieke dienst en los van een reparatie uit te voeren.

Dakreparatie door onze dakdekker Eindhoven

 • Vervolgens nadat het lek is gevonden is natuurlijk het repareren van het dak. Onze dakdekkers zijn vakkundig en zeer ervaren in dakreparaties. Dit zorgt ervoor in een snelle op geloste daklekkage. Een dakreparatie in Eindhoven is altijd binnen 24 uur uit te voeren! 

Het aanbrengen van bitumen dakbedekking door onze dakdekker Eindhoven

 • Bitumen dakbedekking wordt altijd geleverd op rollen. Op uw dak worden deze rollen dakbedekking dan uitgerold en aangebracht vaak op een van te voren aangebrachte onderlaag. Deze manier om bitumen dakbedekking aan te brengen noemen we ‘warme hechting’ methode waarbij gewerkt wordt met een gasbrander. Bij deze methode smelt het materiaal gedeeltelijk waardoor het enorm goed aan de ondergrond van uw dak kan hechten. Onze Dakdekker Eindhoven helpt u snel.

Wat is bitumen dakbedekking?

 • Bitumen dakbedekking is de meest gebruikte dakbedekking voor met name platte daken. Bitumen dakbedekking wordt dan ook wel dakleer genoemd en is een substantie vervaardigd uit aardolie. In de praktijk wordt het gemaakt van gemodificeerde bitumen welke zorgen voor betere eigenschappen van het materiaal. Daarnaast is dit product mede hierdoor een stuk duurzamer en beter bestand tegen temperatuurschommelingen dan andere soorten dakbedekking. Bitumen dakbedekking heeft een lange levensduur van wel 25  jaar. Al is de levensduur uiteraard voor een groot deel afhankelijk van hoe u het materiaal onderhoudt en de kwaliteit van het aangebrachte merk.

Waarom kiezen voor bitumen dakbedekking?

 • De belangrijkste reden om te kiezen voor bitumen dakbedekking is dat het zorgt voor een volledig waterdichte bedekking en bescherming van uw dak. Mits op de juiste wijze aangebracht uiteraard. Echter zijn er daarnaast nog meer redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor het aanbrengen van bitumen dakbedekking. 
 • Deze zetten we hieronder graag voor u op een rij:
 • Waterdichte bedekking van uw dak
 • Reparaties zijn vaak snel en eenvoudig uit te voeren
 • Relatief goedkoop vergeleken bij andere materialen
 • Vervangen van verouderde versleten bitumen dakbedekking is een eenvoudig proces
 • Bitumen dakbedekking kan prima op isolatie gemonteerd worden

Bitumen dakbedekking met of zonder leislag?

 • Bitumen dakleer is tot slot ook beschikbaar met en zonder leislag. Kort gezegd is deze leislag een strooisel van fijngemalen leisteen dat als toplaag op de bitumen dakbedekking wordt gebruikt. Bitumen dakbedekking mét leislag is dan ook nog beter beschermd tegen vocht en UV-straling dan bitumen dakbedekking zonder leislag.

Kan nieuwe bitumen dakbedekking over de oude bitumen dakbedekking?

 • Nieuwe dakbedekking over de oude is alleen mogelijk bij platte daken. Het fijne aan bitumen is dat het een enorme kleefkracht heeft. Doordat de oudelaag blijft liggen, is de dakdekker veel sneller klaar en dat zie je natuurlijk terug in de kosten.

Mensen vragen vaak kun je op een bitumen dak lopen?

 • Ga niet uw dak op bij extreem koude of extreem warme dagen omdat de bitumen dan erg bros of zacht kan zijn. Bij normale temperaturen kunt u gerust op uw dak lopen. Let er wel op dat u niet op randen of details gaat staan. Bitumen dakbedekking, beter bekend in de volksmond als dakleer, wordt al jaren toegepast op platte en licht hellende daken. Dankzij de bijzondere eigenschappen van dit dakbedekkingsmateriaal, waaronder de zeer goede weerstand en lange levensduur, wordt het ingezet bij verschillende bouwprojecten. 

Dakdekker Eindhoven

 • Bitumen dakleer is geschikt voor vrijwel elk type dak zoals de nu verkrijgbare gekleurde daken, parkeerdaken, funderingsmuren, balkons en zelfs groendaken. En natuurlijk ook voor veranda’s, aanbouwen, dakkapellen en schuurtjes. Meer weten neem dan contact met ons op. Bitumen zijn al eeuwenlang een beproefd middel om materialen waterdicht te maken. Ook voor het plaatsen van platte daken zijn ze nog steeds het ideale product. Bovendien zorgt onderzoek en ontwikkeling er nog steeds voor dat bitumen dakbanen beter worden, langer meegaan en minder onderhoud vergen. 

Witte dakbedekking is een waterdichte bitumen dakleer. Het is identiek aan de traditionele en welbekende zwarte bitumen dakbedekkingen. Het enige verschil is de kleur. De leistenen laag is geen groen, rood of antraciet, maar wit. Witte bitumen dakbedekking weerkaatst meer dan 80% zonlicht. Deze koelt de ruimtes direct onder het platte dak met gemiddeld 3 tot 5 graden.

Een bitumen plat dak is zeer duurzaam en bestand is tegen extreme Nederlandse weersomstandigheden. Nog een voordeel van een bitumen plat dak is dat het relatief goedkoop is. Het dak is vrij eenvoudig te installeren, waardoor de kosten lager blijven in vergelijking met andere dakbedekkingen. Bovendien is het bitumen plat dak zeer duurzaam en heeft het een levensduur van meer dan 20 jaar.

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?