Gratis dakinspectie

24/7 bereikbaar

10 jaar garantie

snel bij u aan huis

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie neem dan contact op met één van onze dakdekkers!

Onze dakbedekking diensten richten zich op zowel particulieren als op bedrijven. Hierbij moet u denken aan het vervanging, onderhoud, reparatie en renovatie van dakleer ( bitumen dakbedekking ) daken en pannendaken ( dakpannen ). Dakdekker Dekkers Dakbedekking is gespecialiseerd in het bedekken van hellende ofwel schuine en platte daken ( ook dakkapellen ).

Dit doen wij door het aanbrengen van de voor uw dak meest geschikte dakbedekking. Ieder nieuw project is anders dan het vorige en vraagt om zijn eigen oplossing. Daarom houden wij ons steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van materialen en technieken.

Contact opnemen

Bel direct 06 – 4454 5955 of vul het aanvraagformulier in.

Maatwerk advies door Solide Dakservice specialist in bitumen dakbedekkingen

Dakbedekking is altijd voor de lange termijn, dus laat u vooraf goed informeren. Benieuwd wat de dakdekker van Solide Dakservice voor u kan betekenen? U kunt bij ons terecht indien uw dak een lekkage heeft. Wij zorgen voor reparatie of vervanging. Ook voor een compleet nieuw dak met dakisolatie  of schoorsteen vegen zijn wij er voor u. Neem gerust contact op voor meer informatie of een offerte, we denken graag met u mee.

Contactgegevens

Tel: 06 – 4454 5955
Email: info@solidedakservice.nl
KvK: 65512855
Rek: NL19 INGB 0008 1495 21

Vestiging Vlijmen

Solide Dakservice
Beatrixlaan 24
5251 JM Vlijmen

Vestiging Eindhoven

Solide Dakservice
Luchthavenweg 81
5657 EA Eindhoven

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?