Dak vervangen door alle dakpannen te verwijderen en te vervangen door nieuwe dakpannen en tevens meteen het gehele dak van dakisolatie voorzien in Hilversum

Project van voor en na werkzaamheden van een aanbouw van een woonhuis in Hilversum met een oud pannendak wat wij hebben vervangen door nieuwe dakpannen. Als dakisolatie is gekozen voor hoogwaardige superfoil folie. Hierdoor hebben deze mensen voor zeer lange tijd geen omkijken meer naar hun pannendak. Het dak vervangen is een omvangrijke klus. Laat deze klus bij voorkeur uitvoeren door de ervaren dakdekkers van Dekkers Dakbedekking. 

Onze dakdekkers zullen eerst aan de slag gaan met het volledig verwijderen van de oude dakpannen. Ook bij en na het verwijderen van de oude dakpannen de volledige dakconstructie vakkundig worden geïnspecteerd. Dit belangrijke stukje werk is er om nadien (verborgen) gebreken te voorkomen. Eventuele aanpassingen aan de dakconstructie zijn dan gemakkelijk toe te passen daar het dak dan toch open licht. Hieronder de dak werkzaamheden van begin tot eind in beeld gebracht ofwel het dak vervangen in beeld gebracht.

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?